2018. aasta populaarseimad raamatud

Aasta 2018 on selja taha jäänud ja aeg on teha kokkuvõtteid. Aasta oli meie jaoks väga tegus, andsime välja 31 eestikeelset raamatut ning ühe raamatu ka läti, ühe leedu ja ühe vene keeles. Meil on endiselt hea meel, et kirjastusel Helios on väga lojaalsed lugejad, kes ootavad meie raamatuid põnevusega ning innustavad meid aina edasi tegutsema 🙂

Selle aasta kõige populaarsem raamat oli vaieldamatult Michelle Obama avameelne elulooramat “Minu lugu”, mis vallutas raamatumüügi edetabelid kohe pärast ilmumist ja on poodide esikümnes püsinud juba 2,5 kuud.

“Valge snaiper” üllatas meid kõiki positiivselt aasta alguses, sest nii suurt huvi selle raamatu vastu poleks me osanud ette näha.

Esikümnesse mahtusid väga erinevad raamatud – lisaks juba eespool mainitutele ka Eesti ühe edukaima jalgpalluri Joel Lindpere pilguheit oma peadpööritavale karjäärile; meie enda suur lemmik “Piraadipoiss Peedu ja Hambaämblik”, kes on raamatusse kirjutatud selleks, et laste hambad oleksid terved ja säravvalged; põnevate keerdkäikudega naistekas “Ilma ainsagi sõnata”, mis oli juulikuu lugemishitt, olles keset kuuma suve raamatupoodide edetabelite tipus jne.

Heliose 2018. aasta populaarseimad raamatud:

1. Michelle Obama. Minu lugu
2. Valge snaiper
3. Piraadipoiss Peedu ja Hambaämblik
4. Ilma ainsagi sõnata
5. KGB kirjutamata ajalugu
6. Jala jälg
7. Elutähtis nimmelihas
8. Joel Lindpere. Mina otsustan mänge
9. Kuidas võita sõpru ja mõjutada inimesi
10. Orbulaatoriagent

2019. aastal loodame teile pakkuda veel rohkem lugemiselamusi. Neile, kes ootavad meie sarjade jätkumist, siis üsna pea on ilmumas “Sebastian Bergmani needuse” kuues ja ühtlasi viimane osa, oma järje sai aasta alguses ka Fabian Riski krimipõnevik, kevadel on oodata järge ka William Wentoni seiklustele ning uue raamatuga kostitab meid paljude lemmikuks saanud Ruth Ware. Mõnusaid lugemiselamusi!