Kui soovid erinevate juustudega lähemalt tuttavaks saada, on „Raamat juustust“ just õige valik. Selle esimeses osas räägitakse huumorikalt ja asjakohaste faktidega maailmakuulsate juustusortide ajaloost ja tekkimisloost. Teises raamatu osas jõuab teieni 75 pikantset retsepti maadest, kus nauditakse kõige enam just juustu ja erinevaid juusturoogi. Raamatut ilustavad ülemaailmse tuntusega toidufotograafi Hans Joachim Döbbelini fotod.
Tegemist on tõeliselt mõnusa juusturaamatuga, mis iga juustuarmastaja raamaturiiulis olla võiks!
Raamat juustust
Alexander Ettl
Kui soovid erinevate juustudega lähemalt tuttavaks saada, on „Raamat juustust“ just õige valik. Selle esimeses osas räägitakse huumorikalt ja asjakohaste faktidega maailmakuulsate juustusortide ajaloost ja tekkimisloost. Teises raamatu osas jõuab teieni 75 pikantset retsepti maadest, kus nauditakse kõige enam just juustu ja erinevaid juusturoogi. Raamatut ilustavad ülemaailmse tuntusega toidufotograafi Hans Joachim Döbbelini fotod.
Tegemist on tõeliselt mõnusa juusturaamatuga, mis iga juustuarmastaja raamaturiiulis olla võiks!